NA ROVINU
Ptejte se, na co máte chuť.

Zajímá Vás cokoli ohledně našeho jídla? Máte hlad po informacích? Chcete vědět, co se děje pod pokličkou? Tak to jste tu správně! Máme odpověď na všechno. Odpovídáme jedině na rovinu!

TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA JEDNOM MÍSTĚZpět na otázky
Hovězí

Odpovídali jste, že burger 1955 obsahoval "netradiční ingredience - například jiné maso". Čím přesně bylo toto maso odlišné?

Marek Č.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
18. 4. 2013 09:01

Byla to spíš otázka tvaru, Marku. Burger 1955 obsahoval jako vždy 100% hovězí maso, ale bylo jinak formováno, aby vypadal jako sendvič z 50. let.

×
Hovězí

Je vaše maso zdravé jak říkáte? Je pravé? Jestli řeknete že jo,tak jsem viděl vaše mrazáky s těma pytlema. Je to pravda???????

Ondra R.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
9. 7. 2014 22:36

Milý Ondro, nijak netajíme, že některé naše suroviny jsou předzmražené. To ovšem neznamená, že by se jednalo o nekvalitní potraviny. U nás používáme pouze čisté mleté hovězí maso bez jakýchkoliv přísad, které je v továrně pouze vytvarováno a zmrazeno. Takto putuje rovnou na náš gril a do sendviče ho dáme vždycky čerstvě ogrilované.

×
Hovězí

https://www.youtube.com/watch?v=YMKa57Q8uZg takze je pravda ze oproti americe mate lepsi a kvalitnejsi maso ?

Michal V.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
23. 8. 2013 20:50

Nebudeme se vyjadřovat k jiným trhům a jejich pravidlům. My používáme pouze kvalitní, výběrové maso a přísady schválené Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (nemluvě o našich vlastních normách, které mimochodem bývají často ještě přísnější než ty státem předepsané).

×
Hovězí

proč neodpovíte pravdive na otázku : zeptat kolik procent masa a jaky druh obsahuje karbanatek z vaseho hamburgeru

scarlett H.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
4. 1. 2014 22:57

Zdravíme, Scarlett. I když s naší informací nejsi spokojena, jinou verzi ti nabídnout nemůžeme – pravda je totiž taková, že masový plátek v Hamburgeru opravdu obsahuje pouze 100 % hovězí (bez kostí či separátu) a nic jiného. Jedině špetku soli a koření, kterým na závěr doladíme jeho masovou chuť.

×
Hovězí

V jakém státě žijí krávy, z kterého je potom hovězí pro hamburgery určené pro ČR?

Jaromír J.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
8. 4. 2013 19:49

Například v naší vlasti, Jaromíre, a taky v dalších zemích Evropské unie. Část masa, ze kterého se naše hamburgery vyrábějí, se zpracovává v Poličce na Českomoravské vrchovině. Chov dobytka podléhá přísné kontrole, takže můžeme dohledat přesný původ masa až na konkrétní farmu.

×
Hovězí

Zdravím. Kolik váží (nebo by mělo vážit) syrové maso na Big Tastyho a na obyčejný hamburger? Děkuji :)

Jan P.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
15. 8. 2013 21:05

Jeden plátek čistého syrového hovězího masa v obyčejném hamburgeru váží 45g, v Big Tasty je větší a váží 150g.

×
Hovězí

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2546-jamie-oliver-vyhral-soud-mcdonald-s-zmeni-slozeni-hamburgeru toxicky hydroxid amonny!!! co vy na to?

Tomas H.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
13. 8. 2013 18:32

My na to, že ne všechno je tak, jak se píše v médiích. V souvislosti se snahou McDonald´s sjednotit celosvětově standardy na výrobu a zpracování hovězího masa bylo v USA ukončeno používání hydroxidu amonného v polovině roku 2011. Rozhodnutí bylo uskutečněno ještě dříve, než Jamie Oliver odvysílal zmiňovaný pořad. A co je nejdůležitější – v Česku ani jinde v Evropě se tato látka nikdy nepoužívala!

×
Hovězí

en, rád bych věděl, z čeho se skládá maso které dáváte například do big macu.

PainisCZo...
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
19. 5. 2014 21:03

Ahoj, v Big Macu nalezneš dva plátky čistě hovězího masa z přední čtvrti. Ty jsou před grilováním pouze posoleny a opepřeny – nic víc.

×
Hovězí

Je pravda, že se u Vás, tedy McDonalds, pracovalo či pracuje s koňským masem?

Lucie V.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
26. 10. 2014 09:22


Rozhodně ne, Lucie. Naši dodavatelé zpracovávají pouze 100% hovězí z přední čtvrti, kuřecí prsa a stehna bez kůží a kvalitní vepřové. Nad tím, jaké ingredience se do našich jídel dostanou, máme 100% kontrolu, takže rozhodně nemusíš mít obavy, že by v nich bylo něco jiného, než deklarujeme.

×
Hovězí

Kolik procent masa obsahují vaše masa v hamburgerů

Alois B.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
11. 1. 2014 18:38

Plátek masa v hamburgeru, Aloisi, je 100% mleté hovězí z přední části, bez jakýchkoliv nežádoucích přídavků.

×
Hovězí

Chtel bych se zeptat jak to je s tim muzem co vyhral soud proti MC Donaldu? Bude MC Donald's menit recept?

Filip M.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
1. 9. 2013 13:58

Pokud máš na mysli kauzu Jamieho Olivera, pravda je taková, že se nejednalo o soudní proces. Ve svém pořadu rozebíral výskyt hydroxidu amonného v produktech McDonald´s. Můžeš být ovšem klidný – u nás ani nikde v Evropě se tato látka nepoužívala ani nepoužívá. A i v USA, ve snaze sjednotit receptury, bylo ukončeno jeho používání již v polovině roku 2011, což bylo ještě dříve, než Jamie Oliver odvysílal zmiňovaný pořad.

×
Hovězí

Velmi jsem si oblíbil Váš Royal. Jaké je jeho přesné složení?

Karel P.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Hovězí
-
20. 5. 2013 12:27


Základem Royalu je velký plátek 100% hovězího masa z přední čtvrti, který se po grilování zlehka osolí a opepří. Chuť masa vylaďuje hořčice, kečup, čerstvá cibule, okurka a dva plátky taveného sýra, který obsahuje čedar. „Královskou“ porci drží pohromadě žemle sypaná sezamem, upečená z kynutého těsta z pšeničné mouky.

×
Nahrávám další otázky…