NA ROVINU
Ptejte se, na co máte chuť.

Zajímá Vás cokoli ohledně našeho jídla? Máte hlad po informacích? Chcete vědět, co se děje pod pokličkou? Tak to jste tu správně! Máme odpověď na všechno. Odpovídáme jedině na rovinu!

TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA JEDNOM MÍSTĚZpět na otázky
Ingredience

Dobrý deň, z čoho sa skladá omáčka v Big Macu?

Juraj B.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
11. 8. 2014 16:30

Zdravíme, Juraj. Omáčka Big Mac je zmesou rastlinného oleja, hořčice, octu, vaječných žĺtkov, soli, cukru a korenia. Mrkni na priložené video.

×
Ingredience

Z akych surovin je vaša sladkokysla omačka?

Adam T.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
27. 6. 2013 14:31

Sladkokyslá omáčka sa skladá z marhuľovej drene, glukózo-fruktózového sirupu, vody, cukru, octu, modifikovaného škrobu, rastlinného oleje, soli, korenia, prírodnej arómy, zahusťovadla xanthanu a karamelového sirupu. Ale doma si ju namixovať radšej neskúšaj, záruku optimálnej chuti platí len pre prípravu v našich reštauráciách :)

×
Ingredience

Z jakých ingrediencí se skládá sladkokyselá omáčka ?

Vlaďka J.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
19. 8. 2013 11:07


Sladkokyselá omáčka se skládá z meruňkové dřeně, glukózo-fruktózového sirupu, vody, cukru, octa, modifikovaného škrobu, rostlinného oleje, soli, koření, přírodního aromatu, zahušťovadla xanthanu a karamelového sirupu.

×
Ingredience

kdy změníte složení toho odpadu co prodáváte v reakci na prohraný soud s Jamie Oliverem?

Johnny B.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
28. 8. 2013 21:09

Předně, prodáváme kvalitní jídlo. Odpad neprodáváme, ale ekologicky recyklujeme. A hydroxid amonný, proti jehož používání v mase Jamie Oliver vystupoval, se u nás nepoužívá a nikdy nepoužíval. Věř nebo ne, u nás v sendvičích dostaneš jenom stoprocentní maso.

×
Ingredience

Slyšel sem že Cheseburger se dělá z molitanu je to pravda?

Lukáš R.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
25. 1. 2014 20:00

Ach to ne, Lukáši, to bys ani neužvýkal. Cheeseburger se vyrábí z pšeničné žemle, plátku ze stoprocentního hovězího masa, plátku sýra, nakládané okurky, cibule, hořčice a kečupu. Mimochodem, testoval jsi jako dítě chuť molitanu? My ano a garantujeme ti, že bys ten rozdíl ihned poznal...

×
Ingredience

jake tajemství spočívá v receptu bulky na hamburgr

Vojtěch H.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
8. 10. 2014 14:52

Ahoj Vojtěchu, o žádné tajemství se nejedná. Jde o kynuté pečivo, které pro nás vyrábí rakouská pekárna AHB podle tradiční americké receptury. Těsto, z nějž se pečou, se připravuje z pšeničné mouky, vody, kvasnic, rostlinného oleje, soli, přípravků zlepšujících těsto (emulgátory, enzymy a kyselina askorbová) a cukru.

×
Ingredience

Je možné dát Mcflurry místo polevy a posypky jen dvě posypky nebo dvě polevy? Někde mi to dají, nějde ne..Jak je to správně?

Michal H.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
30. 7. 2013 14:44


Michale, McFlurry podáváme standardně se dvěma ingrediencemi - je jedno, jestli si ho necháš vyladit 1 polevou a 1 posypkou, dvěma polevami nebo dvěma posypkami. Jak si ho vytuníš, je jen a jen na tobě.

×
Ingredience

Můžu se zeptat jaké je složeni (ingredience) McChickenu

Matěj H.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
12. 5. 2014 18:13


Určitě můžeš, Matěji. Základem je smažený plátek z hrubě mletých kuřecích prsou v kořeněném trojobalu. Jeho chuť je podtržena už jen ledovým salátem a majonézovou omáčkou, a celá tato dobrota je uložena v pšeničné žemli sypané sezamem.

×
Ingredience

Dobry den, proc je Barbecue omacka a majoneza v Nemecku úplně jiná.. ???? Bez konzervantů a chutnají fantasticky

petra k.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
19. 8. 2014 13:22

Ahoj Petro, dodavatelem omáček, o kterých mluvíš, je u nás i v Německu firma Develey, a jejich složení je stejné, takže tím pádem by měly i stejně chutnat.

×
Ingredience

Je pravda že v Milk Shake je viac než 130 chemikalii??

Beckari C.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
18. 6. 2013 23:02


Milk shaky pripravujeme z pasterizovanej mliečnej zmesi a ochuteného sirupu. Mliečnu zmes tvorí predovšetkým mlieko a ďalej cukor, sušené mliečne zložky a stabilizátor z prírodných ingrediencií. Nič umelého.

×
Ingredience

Z akého dôvodu dávate do hamburgerov hydroxid amony,ktorý je pre ludí absolutne nevhodny?Upravujú tym jedlo pre psov!tzv.lacna priprava jedl

Barbora Š.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
14. 8. 2013 15:08

Ak sú naše jedlé lacné, tak preto, že vďaka širokej sieti reštauráciií dokážeme s dodávateľmi vyjednať prívetivé ceny – rozhodne nie preto, že by sme receptúry "vylepšovali" chémiou. Hydroxid amonný do mäsa nepridávame a nikdy sme nepridávali (a v Spojených štátoch bola táto prax ukončená už pred dvoma rokmi).

×
Ingredience

Tuk, obsažený ve Vašich houskách a mase. Je živočisného nebo rostlinného původu?

Kuba S.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Ingredience
-
31. 12. 2013 18:09

To zní skoro jako chyták, Kubo. Tuk v žemlích je rostlinného původu (rostlinný olej), ale ten v mase je samozřejmě živočišný, což tak nějak vyplývá z jeho podstaty :) Plátky grilujeme na kontaktním grilu bez použití přidaného tuku, takže jiný, než tuk přirozeně přítomný v mase, neobsahují.

×
Nahrávám další otázky…