NA ROVINU
Ptejte se, na co máte chuť.

Zajímá Vás cokoli ohledně našeho jídla? Máte hlad po informacích? Chcete vědět, co se děje pod pokličkou? Tak to jste tu správně! Máme odpověď na všechno. Odpovídáme jedině na rovinu!

TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA JEDNOM MÍSTĚZpět na otázky
Výroba

Kolik tun odpadu rocne vyprodukuje jedna prodejna? Dejme tomu v Praze Na prikopech.

Adriana P.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
20. 5. 2014 16:07

Průměrná restaurace v ČR vyprodukuje zhruba 45 tun odpadů za rok – v tom jsou zahrnuty odpady jak po zákaznících, tak z provozu restaurace.

×
Výroba

Koľko vajec obsahuje praženica?

Dominika Š.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
3. 4. 2013 13:16


Ahoj Dominika. Na prípravu našej výdatnej praženice používáme 3 čerstvé vajcia. Želáme ti príjemný štart dňa s raňajkami od McDonalds!

×
Výroba

Obashují vaše snídaňové toasty a wrapy celozrnnou mouku nebo hladkou?

Šošana G.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
3. 4. 2013 14:00


Díky za otázku, Šošano, máme na ni stručnou odpověď. Na přípravu toastů a wrapů používáme hladkou mouku.

×
Výroba

slaninu grilujete nebo opekate? rozhodne nechutna jako smazena slanina :/ vase slanina je hrozne dobra

Michal V.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
20. 6. 2013 14:13


Opékáme. A děkujeme za pochvalu, máme radost, že ti chutná.

×
Výroba

Dobry den proc jsou vase zemle tak na povrchu hladke, kde se vyrabi jsou zmrazene ?

Zlatka K.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
17. 10. 2013 17:53

Dobrý den, Zlatko. Žemle nakupujeme od společnosti AHB Backwaren, kde se pečou přímo pro nás podle tradiční receptury McDonald’s. My je dostáváme zmražené a v restauraci je pak rozmrazíme a na toasteru karamelizujeme proříznutou stranu žemle (tedy opékáme na povrchu). Povrch žemle je hladký, protože používáme vysoce kvalitní mouku, která je velice dobře prokvašená během relativně dlouhého kynutí před pečením.

×
Výroba

Dobrý den, v čem je trik Vašich Stripsů? Díky

Tomáš Z.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
8. 4. 2013 19:25

To není trik ale dobrá receptura, Tomáši. Skvěle ochucené kuřecí maso ve výborném těstíčku, díky kterému jsou mimořádně křupavé na povrchu a šťavnaté uvnitř. Ať už si je dáte kdekoli na světě.

×
Výroba

psali jste tu,že suroviny odebírate i z Polska.zde jsem se zarazila;nic z Polska mi totiž nesmí domů. o jaké suroviny ve vašem případě jde?

Lucy Z.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
27. 5. 2013 23:08

Obracíme se i na polské dodavatele, kteří jsou schopní vyhovět našim přísným požadavkům na kvalitu surovin a jejich zpracování a ještě jich vyprodukovat potřebné množství. Tito dodavatelé kromě nás zásobují i řadu dalších evropských trhů bramborovými hranolky, hovězím masem, některými druhy čerstvé zpracované zeleniny a některými omáčkami. Můžete se ovšem spolehnout, že kompromisy s kvalitou rozhodně neděláme a její dodržování pravidelně kontrolujeme u všech našich dodavatelů.

×
Výroba

Jak upr maso do burgrů? Čím to je že je u vás pořád stejná chuť masa. I když by jste měli stejneho dodavatele nepodaří se mít stejnou chuť.

Ondřej D.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
20. 11. 2013 22:31

Hovězí maso do hamburgerů upravujeme grilováním na kontaktním grilu. Našim cílem je udržet chuť výrobků v určitém přijatelném rozmezí. Pokud bychom se podívali na obyčejný hamburger do detailu, zjistili bychom, že největší variabilita chuti by se týkala právě hovězího masa. To souvisí s tím, jaké je použito maso - tedy z jak starých zvířat, z jakého plemene, zda jsou z pastvy nebo z výkrmu atd. Tyto rozdíly by ale vynikly, pouze pokud bychom ochutnávali samotné maso. V kompletním sendviči – tj. v žemli s kečupem, hořčicí, cibulí a s osoleným a opepřeným masem je tato nuance zanedbatelná.

×
Výroba

Dobrý den můžu se zeptat jaký je recept na McWrap (je výborný) :)

Vasa V.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
30. 8. 2013 09:38


Dobrý den, děkujeme. McWrap tvoří pšeničná tortilla, rozkrájený smažený kuřecí plátek nebo grilovaný prsní filet, ledový salát, rukola, rajčata, strouhaný sýr čedar a omáčky McChicken a pikantní salsa. Přesný recept ti ale dát nemůžeme, pro pravý McWrap si zkrátka musíš přijít k nám.

×
Výroba

Dobrý deň, je mäso vo všetkých hamburgeroch naozaj pravé? Lebo podľa mňa je umelé. Aké množstvo hamburgerov je od Vás za deň bezpečné?

Martin T.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
9. 2. 2014 19:05

Martin, môžeš si byť istý, že práve je. Azda si nemyslíš, že do sendvičov dávame namiesto mäsa atrapy kúpené v obchode so žartovným tovarom? Všetko naše mäso, či už ide o hovädzie, kuracie alebo bravčové, je, pochopiteľne, pravé a nefalšované. A k druhej časti tvojej otázky, ne bezpečné jedlo by sme nepredávali!

×
Výroba

dobry den,z ceho ysou slozeny/vyrabeny ubrousky u vas v restauracich? diky

antonin s.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
17. 11. 2014 15:52

Ahoj Antoníne, ubrousky nám dodává firma Georgia Pacific a jsou vyrobeny s použitím celulózy získané z recyklovaného materiálu.

×
Výroba

Ako chováte sliepky na vajíčka?

Jana D.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
17. 12. 2013 10:43

Veríme v ohľaduplný prístup ku zvieratám, Tereza. Preto pochádzajú vajíčka v našich produktoch od sliepok chovaných na podstielke.

×
Nahrávám další otázky…