NA ROVINU
Ptejte se, na co máte chuť.

Zajímá Vás cokoli ohledně našeho jídla? Máte hlad po informacích? Chcete vědět, co se děje pod pokličkou? Tak to jste tu správně! Máme odpověď na všechno. Odpovídáme jedině na rovinu!

TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA JEDNOM MÍSTĚZpět na otázky
Výroba

ty černé tečky v čoko shaku jsou kousky čokolády?

Michal V.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
26. 10. 2013 16:43


Ahoj Michale. Sirup do čokoládového shaku obsahuje kakaový prášek, který není úplně rozpustný, takže se může stát, že je v našlehaném shaku vidět jako tečky.

×
Výroba

K čemu slouží světlé kolečko ze spod každého budgeru?

Đaniel P.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
18. 9. 2013 20:48

Když žemle kynou, vytvoří se na spodku bublina plynu CO2, který při kynutí vzniká, a ta se následně na upečené žemli projeví právě jako světlé kolečko.

×
Výroba

jak je mozne ze vasa slanina je taka rovna?

Miroslav V.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
7. 5. 2015 21:13

Zdravíme, Miroslave. Nic zvláštního v tom není, pouze jedna kuchyňská vychytávka - slaninu totiž grilujeme v oboustraném grilu. Díky tomu vypadá tak úhledně a vyžehleně :-)

×
Výroba

viprazate hranolky a meso na prepalenom oleji ,je to pravda

Tomas S.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
3. 1. 2014 20:35

Ahoj Tomáš, to u nás nepripadá do úvahy, riadime se prísnymi pravidlami. Pri smažení používame kvalitnú zmes repkového a slnečnicového oleja. Každý deň olej filtrujeme a meriame špeciálnym prístrojom obsah potenciálne škodlivých látok. Ako náhle dosiahne povolenú hranicu, okamžite ho meníme. Ako je to s našim olejom, ti prezradí toto video:

×
Výroba

Ahoj, Když u vás člověk pracuje jako výrobce potravin co může získat za výhody?? Děkuji za opověď ;)

Veronika T.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
26. 6. 2013 14:20

Veroniko, jestli máš na mysli dodavatele surovin, tak ti - splňují-li naše přísná kritéria kvality - nacházejí v McDonald's spolehlivého partnera, který jim díky síti restaurací po celé České i Slovenské republice dokáže zajistit široké a dlouhodobé odbytiště jejich zboží.

×
Výroba

jaká je příprava chicken nugets ;-)

Michal Č.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
29. 1. 2014 16:21

Pečlivá, Michale. Osvědčená, podle tradiční receptury, z kvalitních surovin, vytuněná do posledního detailu a víceúrovňově kontrolovaná ;) Přímo na recept už ses nás ptal, tudíž ti prozradíme tyto její charakteristické rysy :)

×
Výroba

Odkud to jídlo všecko dovážíte?

Radek R.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
21. 7. 2013 14:28

Velká síť restaurací si vyžaduje rozsáhlou síť dodavatelů, Radku. Vybíráme si ty, kteří jsou schopní zásobovat nás surovinami pravidelně a v dostatečně velkém množství. Zároveň musí dodržovat naše přísné požadavky na kvalitu zboží, jejich dodržování pravidelně a důsledně prověřujeme. Hovězí maso pochází z farem v Polsku, České republice, Rakousku a v dalších zemích EU. Konkrétně v Česku pochází hovězí od farmářů, kteří ho dodávají do tradičního českého masokombinátu v Poličce. Kuřecí maso je z farem v Maďarsku, dalších zemí Evropské unie a také z Brazílie, přičemž původ masa dokážeme vysledovat až na konkrétní farmu. Některé druhy sezonní zeleniny, poctivé mléko a vejce pochází od pěstovatelů a chovatelů ze Slovenska. Housky pro nás peče tradiční dodavatel AHB z Rakouska, omáčky zase připravuje německá firma Develey a brambory vybraných odrůd, z kterých krájíme hranolky, rostou v Polsku…

×
Výroba

Chci se zeptat, proc do hamburgeru davate nasekany salat a ne cely list salatu, jako jsem se s tim setkal napr. ve Francii. Dekuji.

Kudláček J.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
31. 12. 2013 14:16

Zdravíme, Jane. Naše zkušenosti mluví jasně - díky tomu, že k nám salát od dodavatelů přichází již umytý i nasekaný a ne v hlávkách, vydrží déle čerstvý. Tím pádem můžeme garantovat daleko vyšší hygienický standard - tak dobře bychom salát v restauraci vyprat neuměli.

×
Výroba

Jak často probíhá zásobování vašich restaurací?

Martin K.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
17. 7. 2013 17:14

Dvakrát až třikrát týdně, Martine.

×
Výroba

Jak se vyrábí housky pro McDonald's v České Republice?

Boris H.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
20. 6. 2013 22:07

Podle originálních receptur je pro nás již 15 let peče náš tradiční dodavatel - rakouská firma AHB.

×
Výroba

Opět tomu nerozumím - když se salát Ceaser připravuje až na základě objednávky, proč není možné jej připravit bez vybraných surovin?

Radka R.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
31. 8. 2013 22:46


Ahoj Radko. Na objednávku se Caesar opravdu připravuje – kuřecí maso musí být čerstvě usmažené nebo ugrilované. Zeleninovou směs k tomuto salátu ovšem mícháme předem, proto je obtížné z ní něco na požádání odebírat. Jedině tak vše stíháme bez toho, abychom testovali vaši trpělivost...

×
Výroba

Co znamenaju tie cisla pri sendvicoch ? Niekedy je napr pri bigmeku cislo 12 nirkedy 3 ...

Miroslav F.
aus Ferlach, K
se ptá
Zobrazit odpověďSkrýt odpověďPřehrát odpověď
Pro sledování otázky
musíte být přihlášeni
Naše odpověď
Výroba
-
5. 6. 2014 10:46

Milý Miroslav, čísla slúžia na ľahšiu identifikáciu jednotlivých pokrmov pri dodržiavaní limitu ich spotreby – všetky naše sendviče sa musia do 10 minút od ich výroby predať a v opačnom prípade sa nekompromisne kompostujú.

×
Nahrávám další otázky…